Stravovací provoz
Kontakt / umístění
Podrobná charakteristika
Nemocniční strava v Uherskohradišťské nemocnici, to je široké spektrum teplých i studených jídel a pochutin. Vše, co nabízí Uherskohradišťská nemocnice svým pacientům i zaměstnancům je z vlastní produkce, připravované jako doma, zkušení kuchaři nepoužívají žádné polotovary. Jídlo připravujeme převážně z českých surovin, dáváme přednost domácím a regionálním dodavatelům. Přísně sledujeme kvalitu vstupních surovin, dbáme na zdravou přípravu jídla s ohledem na zachování vitamínů, chutí a nutričních hodnot jednotlivých potravin.
Služeb stravování v nemocnici využívají také zaměstnanci okolních firem. Nabízíme obědové menu (polévka, hlavní jídlo, nápoj, salát nebo kompot, každý pátek moučník), vaříme v sobotu i v neděli a denně připravujeme jedno bezmasé jídlo. Zájemci mohou obědvat buď přímo v jídelně nebo si jídlo nechat dát do přineseného jídlonosiče.